Nabız: Size Özel Anlık Haber

Haberler ve Degiler
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 64.3 MB
  • Sürüm 1.8
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Waveline

Nabız: Size Özel Anlık Haber indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Anlık haber turlarını kaçırmamak için Nabız mobil uygulamasını iOS akıllı cep telefonunuza ücret ödemeden indirin. Güncel haber içerikler, yaşanan olaylar hakkında yazılan haberlerden anında haberdar olabilirsiniz. Günlük gazete alıp okumaya vaktiniz olmuyorsa Nabız uygulamasının güncel içeriklerinden faydalanın. 

Yerli ve yabancı gazeteler, spor kulüpleri, ekonomi, teknoloji, kadın, yemek ve tatil gibi pek çok konuda favori haber kaynaklarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Özellikle takip etmek istediğiniz haber kategorilerini belirleyerek güncel içerik girildiğinde bildirim alabilirsiniz. Gün içerisinde gerçekleşen olaylar hakkında hazırlanan güncel haber içeriklerine akıllı cep telefonunuzda bulunan Nabız uygulaması ile ulaşabilirsiniz. 

Özel anlık haber içerikleri ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Ülkenizde gerçekleşen olaylar hakkında bilgi edinmek için Nabız uygulamasının seçeneklerini değerlendirin. Kategoriler arasından dikkatinizi çeken alanı seçerek içerikleri değerlendirin. Akıllı cep telefonunuz sizi gündemde tutmak için özel Nabız uygulamasına ev sahipliği yapacaktır. Haber içerikleri özgün bir şekilde hazırlanmış olup okuyucularını bekliyor. 

Nabız: Size Özel Anlık Haber indir